Перейти к контенту

Чат онлайн

Пн-Нд 10:00 - 20:00

Блонд - елегантний, але примхливий, або як доглядати за освітленим волоссям

Блонд — элегантный, но капризный, или как ухаживать за осветлёнными волосами

Ефектний та стильний блонд не дозволяє дівчині залишитися непоміченою. Але щоб зберегти елегантний відтінок, а також захистити волосся від сухості та жорсткості, доведеться витратити чимало сил та часу на догляд. Світлі відтінки більш сприйнятливі до агресивного зовнішнього середовища. Локони потребують особливих засобів і продуктів, які спрямовані на захист, харчування та зволоження. Про те, як доглядати за блондом, зберегти красу відтінку, а також здоров'я волосся читайте далі.

Підтримка кольору, живлення та зволоження

Після фарбування необхідно подбати про відновлення структури. Освітлення з використанням окислювачів негативно відбивається на стані локонів, провокуючи сухість та жорсткість. Дівчатам рекомендується вибирати засоби, спрямовані на живлення та зволоження. Такі продукти є в лінійці по догляду за світлим і мелірованим волоссям від Balmain:

  • освітлювальний шампунь «Білі перли» забезпечує насичений колір і дарує перлове сяйво. Він усуває жовтий відтінок, не створюючи ефект сивини. Продукт не містить сульфатів та парабенів, м'яко впливає, ретельно очищає шкіру голови, надає волоссю м'якість та шовковистість;
  • освітлювальний шампунь «Срібні перли» розроблений для догляду за локонами холодних відтінків. Засіб із пігментами фіолетового кольору усуває жовтизну. Шампунь забезпечує зволоження, ефективно очищає, не обтяжує пасма. Він дарує і допомагає зберегти живий, насичений колір.

Після кожного миття рекомендується використовувати кондиціонери та маски. Такі засоби роблять локони м'якими, шовковистими, блискучими.

Власницям жирного волосся краще наносити засоби лише на довжину. Залиште маску або кондиціонер на кілька хвилин і змийте прохолодною водою. Сухе волосся важливо повністю наситити корисними мікроелементами та оліями. Кошти наносяться на всю довжину від коріння до кінчиків і змиваються через 5-10 хвилин.

Щоб надовго зберегти колір, рекомендується використовувати спеціальні освітлювачі, збагачені фіолетовими пігментами. Такі засоби допоможуть боротися з жовтизною та мідними відтінками.Для цих цілей підійде «Попелястий тонер для волосся» Він має легку текстуру та високу ефективність. Формула з протеїнами шовку та аргановим маслом живить та зволожує локони без обтяження. Спрей може використовуватися в періоди між фарбуваннями для освітленого та мелірованого волосся холодних відтінків.

Мінімум термоприладів, максимум захисту

Блонд робить пасма сухими та крихкими. Тому рекомендується мінімізувати вплив на них гарячих приладів. Використовуйте фен у щадному режимі. Застосування плівок краще звести до одного разу на тиждень. Перед сушінням та укладанням обов'язково використовуйте термозахисний спрей. Тепловий щит запобігає негативній дії високих температур, утримує вологу всередині стрижнів, герметизує кутикулу. Засіб забезпечує м'яку фіксацію, вирівнює кучеряві локони, робить пасма м'якими та блискучими.

Ефектним блондинкам також слід подбати про захист від ультрафіолетових променів. У літній сезон та на пляжі обов'язково надягайте головні убори. Щоб запобігти вицвітання пасм та пошкодження кератину, можна використовувати сонцезахисний спрей «Бальман». Продукт розроблений для дбайливого догляду, він захищає локони від сонця, хлору та солоної води, дарує їм блиск і м'якість, допомагає у розчісуванні, забезпечує глибоке живлення та зволоження.

Ще трохи секретів для краси блонду

Перед миттям голови обов'язково розчісуйте пасма. Мийте волосся у вертикальному положенні, не тріть його. Сухі локони частіше плутаються, завдаючи дівчатам неприємних відчуттів при розчісуванні. Щоб позбавитися цієї проблеми, використовуйте м'які щітки або гребені з великими, рідкісними зубами. Не рекомендується розчісувати мокре волосся. Злегка просушіть їх до вологого стану та прочешіть гребенем, потім приступайте до укладання.

Відмовтеся від тугих зачісок. Коси, пучки, хвости, у яких локони сильно стягнуті, порушують харчування. Як результат – сухість та жорсткість. Дозвольте волоссю розвиватися на вітрі, вражаючи переливами та «грою» відтінків.

Регулярно обрізайте кінці - це зробить локони живими.Багато дівчат відмовляються від цієї процедури через небажання прибирати довжину Але мелірування або освітлення волосся робить кінці сухими, та й при використанні фена або плойок вони все одно обломляться.

Відпочиваючи на морі або біля басейну, обполіскуйте волосся перед та після купання. Така проста процедура захистить локони від впливу солі та хлору.

Використовуйте комплексний догляд та продукти для освітленого волосся. Наприклад, набір «Літній ритуал для Блондинок» допоможе підтримувати насиченість та яскравість кольору, м'якість та шовковистість локонів до наступного фарбування. Шампунь, спрей та кишеньковий гребінець зручно взяти з собою у відпустку або використати в домашніх умовах. На подяку за такий догляд волосся буде радувати вас здоровим сяйвом і красою.