Перейти к контенту

Чат онлайн

Пн-Нд 10:00 - 20:00

Інструменти для укладання: із турботою про волосся

cordless_straightener_balmain_hair

Для її створення використовуються різні інструменти: від гребенів та невидимок до термоприладів для випрямлення та завивки локонів. Навіть у домашніх умовах можна перетворити своє волосся на шедевр, який підкреслить індивідуальність і притаманну вам красу. Як це зробити? Які інструменти використати для укладання? І як зберегти здоров'я та блиск волосся, незважаючи на вплив високих температур та механічного розчісування? На ці та багато інших питань відповімо далі.

Щітка: must have в колекції інструментів

Від якості щітки залежить стан волосся. Одні інструменти не вплинуть на локони, інші можуть пошкодити структуру, поламати крихкі локони. При правильному підході до вибору гребінця можна не тільки зберегти красу та здоров'я волосся, але й активізувати кровообіг, надати пасмам блиску, прискорити їх зростання.

Які інструменти вибрати для різних типів волосся:

  • для густих жорстких локонів чудово підійдуть моделі з рідкісними та гнучкими зубцями. Звертайте увагу на варіанти, виконані з твердого, але тонкого матеріалу (силікон, карбон, ебоніт). Власницям такого волосся підійдуть щітки зі змішаною щетиною. Для укладання краще використовувати термобрашинг і тунельну щітку;
  • для тонких, сухих локонів необхідно вибирати м'які масажні щітки. Вони масажують шкіру голови, активізуючи кровообіг, пробуджують волосяні цибулини. Металевий гребінь краще замінити на моделі із натуральною щетиною або силіконовими зубами. Для укладання підійдуть напівкруглі гребінці та брашинги середнього об'єму;
  • власниці кучерявих і кучерявих локонів можуть вибрати вироби з довгими і рідкісними зубами. Максимум чарівності завитків додадуть керамічні та металеві брашинги. Краще відмовитися від гребенів з частими і короткими зубами - вони заплутують і пушать локони;
  • для короткого волосся чудово підійдуть аксесуари з короткими зубцями. Керамічний брашинг дозволить надати кучерям об'єм.Власницям нормального, комбінованого, сухого волосся можна використовувати масажні щітки з натуральним ворсом — такі вироби можна знайти в колекції аксесуарів Balmain, — а дівчатам з жирним типом волосся більше підійдуть дерев'яні або пластикові варіанти;
  • якщо ви маєте розкішне довге волосся, зверніть увагу на масажні щітки з густо розташованими зубами Для укладання вибирайте брашинги великого діаметру. Для м'якого та делікатного розплутування можна використовувати силіконові моделі, а гребені з частими зубами лише ускладнять цей процес.

Пам'ятайте, що гребінці необхідні не тільки для розплутування вузликів. Ці інструменти надають форму та обсяг зачісці, видаляють зі шкіри голови та локонів забруднення, забезпечують масажний ефект.

Фен: сушіння та укладання

Чим потужніший прилад, тим ефективніший і швидше він сушить локони. Для власниць довгого та об'ємного волосся підійдуть моделі з максимальними показниками, а для коротких і тонких можна вибрати прилади низької потужності. Вони не тільки дозволять висушити і укласти локони, але й матимуть мінімальний негативний вплив на пасма.

Якісний та ефективний фен повинен мати три режими подачі повітря: холодний, теплий та гарячий. Для пошкоджених, сухих локонів краще використовувати щадний варіант. Холодним повітрям рекомендується завершувати процедуру сушіння або укладання. Він остуджує локони, закріплює зачіску, надає волоссю блиск і сяйво.

Завиваємо та випрямляємо

Щоб додати образу романтичності чи елегантності, використовуються плойки та стайлери. З їхньою допомогою можна створити легкі, витончені локони або дрібні завитки. Плойка дозволяє експериментувати з образами, формувати нові зачіски, кожен день бути різною. А для випрямлення локонів, їх перетворення на прямі пасма, використовується сайлери - потужні інструменти здатні впоратися навіть з найдрібнішими і "міцними" кучерями.

Важливо! Всі термоприлади негативно впливають на стан і здоров'я волосся. Щоб зберегти їхню красу, потрібно уважно підійти до вибору інструментів. Найбезпечніший і щадний варіант - плойка з керамічним покриттям. Вона здатна зберегти здоров'я волосся, незважаючи на вплив високих температур. Тефлонове покриття захищає пасма від пересушування, але воно недовговічне і коли стирається, локони починають контактувати з металевою поверхнею. Це робить волосся ламким, тендітним, сухим. Деякі сучасні моделі термоприладів оснащені турмаліновим або титановим покриттям. Такі варіанти довговічні, безпечні та підходять для щоденного користування.

Один із головних ворогів для локонів - температура. Якщо ваші локони пошкоджені, встановлюйте термоприлади на 80 градусів. Для укладання тонкого волосся температура не повинна перевищувати показник 150. На густі та важкі пасма можна впливати 180–200 градусів.

У кожному випадку обов'язкове використання термозахисного спрею. Він створює тепловий щит, який захищає волосся від негативного впливу стайлера, фена, щипців для завивки. Продукт підтримує баланс вологи в стрижні, герметизує кутикулу, забезпечує м'яку фіксацію та надає локонам блиску.

Якою ви будете сьогодні – вирішувати тільки вам! Експериментуйте, приміряйте нові образи, але пам'ятайте – тільки правильний комплексний догляд забезпечує максимальний захист волосся.

.