Перейти к контенту

Чат онлайн

Пн-Нд 10:00 - 20:00

Кондиціонер для волосся: на крок ближче до досконалості

Кондиционер для волос: на шаг ближе к совершенству

Що потрібно, щоб зберегти або повернути бездоганність локонів? Збалансований раціон, питний режим, захист від зовнішніх негативних факторів та комплексний догляд. Програма включає очищення, відновлення, живлення та зволоження локонів. Щоб вони були м'якими, шовковистими та живими не обійтися без кондиціонера. Які завдання виконує цей засіб? Як часто ним користуватися? Чи варто застосовувати його після кожного миття? Так багато питань у прекрасної половини щодо догляду за волоссям. І на них ми постараємося відповісти.

Комплексне рішення проти проблем та недосконалостей

Кондиціонування - важливий етап догляду за локонами. Його неможливо замінити масками, спреями чи оліями. Після миття волосся може втратити свою м'якість, шовковистість, стати жорстким, вимагати більше зусиль для розчісування. Шампунь вимиває природні ліпіди і без додаткового догляду волосся не обійтися. І тут на допомогу приходить кондиціонер. Після його використання локони перетворюються, стають м'якими, набувають блиску і шовковистості, сяйва та атласного ефекту.

Які завдання вирішує кондиціонер? Це комплексний засіб проти різних недосконалостей. Використання продукту дозволяє:

  • додати волоссю об'єм;
  • зміцнити рідкі та тонкі пасма;
  • зберегти насиченість та відтінок волосся;
  • захистити локони від впливу УФ-променів та інших зовнішніх факторів;
  • мінімізувати переріз кінчиків;
  • додати локонам м'якість;
  • полегшити розчісування і запобігти заплутуванню.

Залежно від складу кондиціонера, він може бути спрямований на активізацію зростання, зміцнення, розгладження кучерів. Спеціальні добавки у вигляді масел, кератину, вітамінів і екстрактів насичують волосся корисними мікроелементами, які позитивно відбиваються на їхньому стані та зовнішньому вигляді.

Види кондиціонерів за призначенням

Виробники косметики подбали, щоб усі представниці прекрасної половини могли підібрати комплексний догляд для своїх локонів. Для тонких пасмів відмінним рішенням стане кондиціонер для об'єму волосся. Його легка формула зволожує та живить локони без обтяження, надає їм пишноти. Додаткові компоненти у вигляді протеїнів шовку та арганової олії зберігають баланс вологи, забезпечують атласний ефект та відновлюють пошкоджені локони.

Кондиціонер-ополіскувач спрямований на пом'якшення. Він надає пасмам м'якість та шовковистість, полегшує процес розчісування. Це чудове рішення для сухих, жорстких, освітлених локонів.

Лікувальні продукти дозволяють впоратися з такими недосконалостями як: випадання, кінці, тонке, ослаблене волосся. Вони відновлюють локони після фарбування чи хімічної завивки. Секрет їх ефективного впливу - унікальна формула, в якій присутні натуральні екстракти, олії, рослинні компоненти.

Експрес або незмивний кондиціонер забезпечує відновлення пошкоджених пасм, захищає їх від впливу сонячних променів та інших несприятливих факторів навколишнього середовища. Такі засоби запобігають сухості, ламкості, жорсткості шевелюри. Вони покращують стан локонів, шкіри голови, закривають волосяні кутикули, завдяки чому з'являється гладкість, блиск та м'якість. Експрес-кондиціонери також допомагають зберегти насиченість та яскравість кольору. Це прекрасне рішення для фарбованого волосся.

Ритуал використання

Бережне та акуратне поводження з волоссям — запорука їхньої краси, сили та здоров'я. Щоб досягти ідеального результату, рекомендується дотримуватися основних правил використання доглядових засобів.

Кондиціонер наноситься на вологе, попередньо очищене волосся. Важливо: не перестаратися з кількістю. Надлишок продукту може обтяжити локони. Засіб рівномірно розподіляється по всій довжині, уникаючи прикореневої області.

Змивайте кондиціонер холодною водою. Вона закриває волосяні лусочки, надає шовковистості, гладкості, м'якості, нейтралізує статичну електрику, фіксує поживні компоненти всередині стрижня.

Після миття волосся слід акуратно висушити рушником. Вологі пасма максимально вразливі до пошкоджень.Їх заборонено терти, загортати в «тюрбан», розчісувати масажними щітками. Для прочісування можна використовувати гребінець із великими зубами, який мінімально впливає на структуру локону. Універсальність, корисність та ефективність кондиціонерів протестована та підтверджена мільйонами дівчат, які дбають про здоров'я та красу свого волосся. Це один із обов'язкових засобів комплексного догляду, який дозволить досягти досконалості.

.