Перейти к контенту

Чат онлайн

Пн-Нд 10:00 - 20:00

Олія аргани: рідке золото для здоров'я та краси волосся

Масло арганы: жидкое золото для здоровья и красоты волос

Арганове масло - один із секретів красивих і здорових локонів. Це справжній «еліксир», який використовується як окремий засіб або компонент шампунів, бальзамів, кондиціонерів, сироваток. Корисні властивості речовини неможливо переоцінити. Їх гідно оцінили і виробники засобів для догляду за волоссям. Французький будинок Balmain створив колекцію продуктів з аргановим маслом — прекрасна половина може випробувати на собі їх неймовірну дію, користуючись масками, спреями та еліксирами «Бальман», спрямованими на зволоження та харчування волосся. 

Формула здоров'я та краси

Натуральний еліксир рослинного походження допомагає боротися з різними проблемами, усунути недосконалість волосся та шкіри. У чому секрет такої ефективності? В складі. Збалансована формула поживних речовин зміцнює локони, стимулює їх зростання, надає їм блиску та шовковистості. Олія на 80% складається з ненасичених жирних кислот, також у його формулі є фітостероли. Дані компоненти захищають пасма від окисних процесів, підтримують їхню красу і здоров'я.

Тригліцериди важливі для нормалізації ліпідного обміну, а шоттенол та альфа-спінастерол активізують процеси регенерації клітин, що позитивно відбивається на зростанні волосся і допомагає позбутися лупи.

Корисність «еліксиру»

Через багату формулу олія має великий перелік корисних для шкіри та волосся властивостей. Основні функції засобу:

  • ефективне зволоження, глибоке харчування, насичення локонів та шкірного покриву вітамінами, амінокислотами та іншими мікроелементами;
  • відновлення структури волосся;
  • захист від впливу ультрафіолетових променів, солі та хлору;
  • зміцнення волосяних цибулин;
  • активізація зростання.

Використання олії аргани робить локони м'якими, шовковистими та слухняними. Спреї та еліксири для волосся на його основі допоможуть зберегти зачіску навіть за умов високої вологості. Пасма набувають здорового сяйва, менше схильні до пошкодження. Це харчування і відновлення від коренів до кінчиків.

Особливості застосування

Використовувати олію аргани рекомендується 1–2 рази на тиждень. Через велику кількість корисних мікроелементів цього достатньо, щоб забезпечити локонам харчування на 5–7 днів.

Як використовувати арганову олію в чистому вигляді:

  • нанести невелику кількість засобу на шкіру голови;
  • м'якими масажними рухами втирати масло, розподіляючи його по всій довжині волосся. Особу увагу приділяйте прикореневій ділянці та кінчикам;
  • Оберніть волосся і голову поліетиленовою плівкою і додатково укутайте махровим рушником;
  • засіб можна залишити на ніч або мінімум на 60 хвилин.

Для ополіскування волосся рекомендується використовувати тільки теплу воду. Локони слід ретельно вимити щоденним шампунем. Сухе волосся обов'язково додатково зволожити маскою або кондиціонером.

Після такої процедури небажано сушити локони феном – дозвольте їм висохнути природним шляхом. Відмовтеся від використання інших термоприладів цього дня, щоб мінімізувати їх негативний вплив на пасма.

Еліксіри, кондиціонери і маски з аргановим маслом більш прості у застосуванні. Їх достатньо нанести на волосся в процесі миття та залишити на кілька хвилин. Такі продукти можна використовувати частіше ніж 1-2 рази на тиждень. Властивості мікроелементів у складі не менш корисні, але завдяки старанням фахівців компанії формула стала легшою і не обтяжує волосся.

Ефективність арганової олії була протестована і підтверджена мільйонами дівчат, які дбають про красу та здоров'я своїх локонів. Рослинний «еліксир» дійсно працює і допомагає запобігти пошкодженню структури, появі лупи або посічених кінців. Не дайте цим недосконалостям зіпсувати вашу бездоганність!

.