Перейти к контенту

Чат онлайн

Пн-Нд 10:00 - 20:00

Програма інтенсивного догляду: маски для волосся

Программа интенсивного ухода: маски для волос

Сушіння феном, випрямлення і завивка, різні б'юті-процедури, перетягування тугими гумками - все це негативно відбивається на стані волосся. Вони стають неживими, слабкими, тьмяними. Як повернути їм колишню силу та захистити від негативного впливу зовнішніх факторів? За допомогою комплексного та інтенсивного догляду. І один із компонентів такої програми — маска. Даний засіб може бути спрямований на відновлення, зволоження та живлення локонів. Як правильно підібрати косметику для волосся? Які секрети користування допоможуть впоратися з недосконалістю локонів, повернути їм силу, сяйво та красу? Про це далі.

Інтенсивна дія для кожного типу волосся

Сухі, жирні, пошкоджені - всі типи локонів потребують особливого, комплексного догляду. І для володарки будь-якого волосся знайдеться ефективне рішення серед асортименту косметичних продуктів. Але що являє собою маска?

Це крем інтенсивного впливу з різним складом, який залежить від того, на вирішення якої проблеми він спрямований. Головна перевага — кожен продукт є комплексним рішенням. Наприклад, маска, спрямована на відновлення, ще й зволожуватиме пошкоджені пасма.

Такий ефект досягається завдяки унікальним формулам. Кошти створюються на основі олій. Найпопулярнішими є:

  • арганова;
  • виноградних кісточок;
  • кокосове;
  • жожоба;
  • мигдальне.

Допоміжними компонентами можуть виступати вітаміни та протеїни. Збагачують структури косметичних засобів кератином та керамідами, які спрямовані на відновлення локонів. Спеціальні формули продуктів глибоко проникають у стрижень, повертають йому силу та здоров'я.

Маска - це "вишенька на торті" у програмі догляду. Її інтенсивний і тривалий вплив робить волосся слухняним, м'яким, шовковистим і сильним. Без цього засобу не обходиться жоден комплексний догляд. Результат відчувається вже після першого застосування - локони менше плутаються, легше розчісуються, набувають блиску, пружності, еластичності.

Ознаки недосконалості

Ідеальний стан волосся — те, що мріє кожна дівчина.Красиві, сяючі, м'які — це прекрасне доповнення будь-якого образу і найкраща прикраса для жіночої половини.

  • сухість;
  • ламкість;
  • січені кінці;
  • відсутність блиску;
  • зменшення природного об'єму:
  • втрата кольору та вицвітання пігменту фарби;
  • швидке забруднення волосся.

Для досягнення ідеального результату розпочинати програму відновлення слід з масок. У колекції продуктів від французького будинку Balmain є засіб, який повертає до життя сухі і ослаблені локони. У формулі засобів відсутні сульфати та парабени. Її застосування дозволяє зберегти колір, заспокоїти чутливу та роздратовану шкіру голови.

Після відновлення локонів можна приступати до зволоження та живлення. Вибирати засіб рекомендується залежно від стану волосся. Зверніть увагу, що поживні продукти насичують локони корисними мікроелементами, роблять їх щільнішими, можуть ускладнити тонкі пасма. А зволожуючі маски надають волоссю м'якість, блиск і еластичність.

Використання: регулярність та особливості процедури

Цими видами коштів не рекомендується користуватися під час кожного миття. Через велику кількість поживних компонентів вони можуть обтяжувати пасма, тому найкраще використовувати маски 1-2 рази на тиждень. Засіб наноситься на вологі, попередньо вимиті локони. Власницям жирного волосся краще живити і зволожувати тільки довжину і кінчики, виключаючи прикореневу область.

Після нанесення маски, пасма можна прочесати гребенем з рідкими зубами, щоб рівномірно розподілити засіб по всій довжині. За відсутності гребінця це можна зробити руками. Головне — дбайливий і акуратний вплив, адже мокре волосся дуже вразливе. Механічне тертя негативно відбивається на їхньому стані, сприяє заплутуванню, ускладнює розчісування.

Через 5-10 хвилин маска ретельно змивається теплою водою. На локонах не повинно залишитися жирності. Для додаткового блиску можна обполоснути пасма прохолодною водою - вона закриває лусочки на стрижні, забезпечуючи гладкість і м'якість локонів.

Висновок: маска, незважаючи на інтенсивність та ефективність впливу, не може замінити кондиціонер, бальзам та інші продукти в колекції засобів для догляду за волоссям. Але це must have для прекрасної половини, яка стежить за здоров'ям та красою свого волосся. Тільки комплексний догляд із відновленням, живленням та зволоженням дозволить стати ближче до досконалості.

.